65è ANIVERSARI DE LA PRESENTACIÓ DE LA COLLA CATALUNYA

27 de març de 2011 
Ballada de sardanes amb la participació de colles veteranes
La pluja, malgrat que ho va intentar i ens va fer variar una mica el programa, no va poder impedir que l'esperada festa del 65è aniversari de la colla esdevingués un èxit per recordar.
El dia, tal com amenaçaven les prediccions, va començar plujós i els organitzadors de la ballada, després de prendre's un temps prudencial abans de decidir, finalment van haver canviar el lloc de la ballada, que s'havia de fer al Parc de la Guineueta, per l'alternativa que hi havia prevista, el pavelló de Can Dragó, a tocar de la Meridiana. Evidentment això va deslluir una mica la ballada, però no pas el caliu de la festa.
Quinze colles van respondre a la nostra invitació i van voler acompanyar-nos en aquesta diada. El nostre agraïment a totes i cada una; un agraïment que fem extensiu als amics de l'Agrupació l'Ideal d'en Clavé de les Roquetes, que des del primer moment es van oferir per col·laborar amb nosaltres.
El galop d'entrada de les colles, en aquesta ocasió, el va tancar la colla Catalunya amb el seu capdanser Francesc Moncau i l'antiga dansaire Montserrat Cases. La colla va ballar a les dues tandes de lluïment, al centre de la pista.
Músics de qualitat: la cobla Ciutat de Girona. Llàstima que no es va poder apreciar degudament la seva gran sonoritat a l'aire lliure.
El programa variat i amb sardanes que agraden als balladors. Les de lluïment, sense sorpreses: Les noies de la costa, de Josep Vicens "Xaxu" i Neu rodona, de Ramon Serrat. Sardanes curtes, airoses i agraïdes de ser ballades.
La sardana de germanor (Colla Catalunya, del mestre Salvador Simón) i l'entrega de records a les colles van cloure la ballada. Val a dir que la colla Catalunya també va rebre molts obsequis de les altres colles com a mostra d'amistat i reconeixement.
Tot seguit, els dansaires actuals, els més antics i els acompanyants,  ens van retrobar al restaurant Tinglado Moncho's, del port olímpic, per tancar la festa amb un dinar de germanor. Uns parlaments, el brindis per la colla i el repartiment de records van donar el punt i final a la nostra festa.
Moltes gràcies a tots els que, d'una manera o altra, ens han ajudat per poder-la celebrar. EM
Sardana de lluïment
Sardana de germanor 

  La colla
Els més veterans
El dinar de germanor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada