FESTA MAJOR AL BARRI DE LA FLORIDA

2 de juliol de 2011
Tot i que la ballada d'aquesta tarda ha començat molt freda, amb la gent sense masses ànims ni gaires ganes de ballar, la cosa s'ha anat animant de mica en mica. També, anem comprovant que cada vegada canvia més el panorama de les trobades. Més que una exhibició de colles veteranes s'han convertit en una ballada de grups de casals i centres cívics que aprofiten per trobar-se i fer pràctica dels seus aprenentatges. No estaria malament si d'això es tractés, però com a trobada de colles veteranes la festa ni és gens lluïda ni funciona. Crec que els organitzadors només busquen omplir una mica la plaça per fer ambient i prou. En aquest sentit, crec que els diners que administren no estan gens aprofitats.
Els comentaris recollits entre el públic van en aquesta direcció: "tots són molt grans", "pobre sardana, s'està acabant...", etc. Sense deixar de banda les colles més veteranes, no es podria buscar altres colles no tan grans que segur que existeixen però que queden fora del nostre circuït perquè ningú se'n preocupa de convidar-les i tot es limita als de sempre?
Deixant de banda aquestes consideracions, parlaré de la ballada d'avui:
Cobla: "Ressò". Ahir estàvem col·locats tan lluny que no la vaig poder apreciar.
Programa: Bastant pobre. Sempre caiem en les mateixes sardanes i els autors de la casa prenen massa protagonisme. 
Lluïment: "L'amic Vernet" d'en Ramon Vilà. Balladora i ben tocada.
La colla: Doncs mira, vistos els ànims precedents, Déu n'hi do. Ara, això dels aires ens costa! I, és clar, davant del panorama que ens envolta, sempre destaquem una mica.
Una queixa que no hauria de ser-ho: s'han deixat quatre balladors a les colles Vallvidrera, Estiuenca, Nova Il·lusió i Tot Bellvitge de la primera tanda. A la segona, la nostra, tres no s'aguantaven i ho hem notat massa tots plegats!! Germanor sí, però amb seny. EM

 Des del galop d'entrada
 
Compartint dansaires 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada