BALLADA DE SARDANES A BELLVITGE

Diumenge, 11 de setembre 2011 a la tarda

Diada Nacional de Catalunya

Dins dels actes de la Festa Major, tocava avui la ballada amb la participació de 16 colles sardanistes veteranes. En realitat, s’hauria de dir colles sardanistes de veterans (sobretot pensant amb els casals de gent gran de L'Hospitalet).
La cobla ha estat la Ressò, de la Passió d'Esparreguera.
El lloc de la trobada, prop de totes les casetes de la fira, assegura un molt ambient de gent mirant, cosa que es d'agrair. Una de les bones trobades de l’any.
En el galop d'entrada hem comptat amb la Montserrat en període de recuperació. Ens alegrem molt del fet ! A la sardana de lluïment hem comptat amb la col·laboració de Anna de la colla Vallvitrària, que agraïm.
Avui la sardana de lluïment, que ha estat "Capital del Cava" (J. Lazaro)  ha resultat força reeixida, ballada amb molta elegància i alegria.
Malgrat que el acte forma part de la Festa Major, no podem oblidar la data de la Diada Nacional de Catalunya i tant al galop, amb la senyera, com al final, amb el cant dels Segadors, ha estat celebrada adequadament.
Amb aquesta ballada acabem tres activitats en aquest cap de setmana. Ara, a preparar dues activitats més per el proper. Endavant colla!  FC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada