FESTA MAJOR DEL POBLE NOU - BALLADA AMB EXHIBICIÓ DE COLLES

Diumenge, 18 de setembre de 2011

Com cada any, el Centre Moral i Cultural del Poblenou, dit “el Centre”, i dins la Festa Major, ha organitzar l’audició i exhibició de colles.
Aquest any, igual que va passar dos anys enrere, la pluja a volgut fer acte de presència i ha espatllar bastant la festa.
Encara s’han pogut interpretar les sardanes prèvies i el "galop d'entrada" de les colles, a la Rambla, però abans de començar la primera tanda de lluïment s’ha hagut de traslladar la festa a la sala del teatre de la pròpia entitat. Això ha comportat enretirar les butaques i fer-hi espai per a les colles. Queda clar que les condicions de la ballada no han estat pas òptimes. Concretament la colla Catalunya ha hagut de ballar amb una anella de quatre parelles i una anella interior de dos parelles. Mai s’havia ballat així i el resultat no podem dir que hagi estat precisament bo.
La part musical ha estat a càrrec de la Cobla Baix Llobregat-Principal de Collblanc, i la sardana de lluïment ballada ha estat “Tanta història, tanta vida” de Carles Santiago.
Llegint la crònica de fa dos anys, veiem que en aquella ocasió es van fer quatre tandes, amb unes quatre colles cada vegada, cosa molt millor que aquest any que s’han fet només dues tandes en condicions poc favorables.
L'organització ens ha obsequiat amb un trofeu bonic i un pica-pica complert. Esperem millors ocasions. FC


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada