Trobada a Sant Martí de Provençals

5 de novembre de 2010
Carrer Rogent. Barcelona

La colla Nova Il·lusió

Cobla Iluro, de Mataró
Organitzat per la Federació d’Entitats Clot-Camp de l’Arpa, i dins la festa major del districte de Sant Martí, s’ha celebrat una ballada de sardanes amb la col·laboració de cinc colles convidades: Ateneu Catalònia, Catalunya, Estiuenca, Joia catalana i Nova Il·lusió. La ballada, concretament, s'ha fet al carrer Rogent.
La cobla ha estat la Iluro, que a complert correctament la seva tasca, malgrat que no portaven les partitures de cap galop i per això s’ha hagut d’anul·lar aquest tradicional inici de la festa quan les colles estaven ja preparades.
El carrer Rogent és bonic, amb algunes paradetes d’artesania i amb força gent passejant, el que proporciona un bon ambient per a la festa sardanista. La pluja ha estat amenaçant però no ha fet acte de presència, ni hi estava convidada!
La sardana de lluïment ha estat ”El somni d’una parella” de Jeroni Velasco, que la colla ha ballat amb sis parelles i amb l’elegància habitual. Acabat amb l'obsequi dels organitzadors a la colla com es habitual, que agraïm. En aquest cas, no ha estat un trofeu sinó material per un "pica-pica". FC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada