APLEC DE SANT ANDREU

18 de setembre 2010
 
 
  
                                                                            la pedrera de la "Gavina"
 
 Tot i que el temps va espantar l'organització i la gent fins al darrer moment, finalment la festa es va poder celebrar al lloc habitual, la bonica i ampla plaça que va quedar al urbanitzar els terrenys de l'antiga fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu, lloc cèntric on sempre hi ha bastant de públic.
La colla es presentava amb tres baixes obligades i va haver de recórrer a un "pegat", en Joaquim, dansaire de l'antiga colla Gavina de Badalona. Tot un luxe. Tot i amb això només es va poder ballar amb cinc parelles.
La sardana, "Foment sardanista, La Flor de Andreuenca", de Tomàs Gil i Membrado, no era la més adequada per al lluïment de les colles, però als organitzadors els devia semblar bé.
La colla va ballar molt sòbriament, sense masses alegries i, degut a les circumstàncies, es va interpretar lo just. Altres vegades ho hem fet millor. 
Aquesta sardana va ser interpretada conjuntament per dues bones cobles: Contemporània (amb la seva actuació potser han marcat un dels camins que pot portar més gent a les ballades: qualitat i alegria) i Ciutat de Girona.
El repartiment de premis es va retardar molt per culpa dels representants municipals. Calia? /EM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada