FESTA MAJOR DEL BARRI DE SANT ANTONI

16 de gener 2011
 Amb aquesta ballada s'enceta una nova temporada de trobades de colles veteranes. Desplaçada per segon any consecutiu del seu lloc habitual de la Ronda de Sant Antoni, a causa de que en el mateix lloc hi ha una carpa provisional mentre dura la remodelació del mercat de Sant Antoni, la ballada s'ha fet a la cruïlla Borrell-Marqués de Campo Sagrado, un lloc una mica ingrat per la proliferació de vehicles aparcats i poc lloc per als acompanyants. El dia, però, ha acompanyat i la ballada ha estat molt concorreguda.
Després d'uns llarga inactivitat hi havia el temor que la colla acusés una forta manca de preparació. La veterania, però, no es perd i el valor bàsic de la colla, el compàs, s'ha mantingut invariable. Amb el pas dels anys, altres valors costen més de mantenir, però l'elegància encara pesa molt.
Avui s'ha ballat una sardana poc exigent: "Recordant", de Lluís Buscarons, interpretada per una cobla de garantia com és els Lluïsos de Taradell. Sardana curteta i amb pocs motius a destacar, la qual cosa ha facilitat la nostra feina.
Davant la proximitat del 65 aniversari de la colla Catalunya, avui s'ha aprofitat per convidar a les colles pel dia de la festa al parc de la Guineu.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada